Osaamispolut tarjoaa uuden vaihtoehdon osaamisen tunnistamiseen ja tunnustamiseen

Osaamispolut tarjoaa uuden vaihtoehdon osaamisen tunnistamiseen ja tunnustamiseen. Ensimmäisenä julkaistaan rakennusinsinöörin osaamiskartoitukseen liittyvä digitaalinen oman osaamisen kartoitusta helpottava kysely.

Voit arvoida osaamistasi rakennusinsinöörin ammattitaitovaatimusten perusteella, jotka on laadittu Arenen ja kansainvälisten osaamisvaatimusten mukaisesti. Tutkinnon suorittamisessa huomoidaan aiempi osaamisesi, joka voi olla muualla hankittu. Täytä siis lomakkeet (Tekniikan alan ammattikorkeakoulun yleiset osaamistavoitteet ja rakennustekniikan insinöörin osaamisalueet) huolellisesti ja kerro mistä olet osaamisesi hankkinut. Saat lomakkelle täytetyt tiedot itsellesi sähköpostiisi ja voit lähettää sen edelleen haluamaasi työnantajalle tai oppilaitokseen, jossa tiedot toimivat varsinaisen osaamiskartoituksen pohjana.

Sähköpostiin tulleesta linkistä voit palata useita kertoja lomakeelle täydentämään vastauksiasi. Kysymyksessä on neljä vuotta kestävän tutkinnon kartoitus, joten varaa vastaamiseen riittävästi aikaa.

Vastaa molempiin osa-alueisiin, koska niistä yhdessä koostuu tutkinto: